OneManPostPunkNoise…

Aanstaande zaterdag (12 januari) speelt Cradle FC in ’t Blok. Op zich geen schokkend nieuws, want er gingen al talloze optredens in ’t Blok aan vooraf. Wat is er dan wel bijzonder? Behalve dat de andere band die avond, het Nijmeegse UDARNIK ook zeer interessant zal zijn (sowieso komen dus!), wordt het ook een enigszins uniek optreden van Cradle FC: solo en dan eens niet akoestisch. Vandaar dat in de aankondiging van ’t Blok OneManPostPunkNoise staat. Een mond vol. Nu maar hopen dat het een beetje uit de verf komt. Het wordt een beetje improviseren met wat ‘CFC-klassiekers’ en het is de bedoeling dat het vooral voldoende herrie maakt.

Eigenlijk zou Person X deze avond optreden en dan samen met Cradle FC een paar van de Person X-remixen spelen. Helaas gaat dat feest niet door. En om de ongetwijfeld grote schare fans niet al te zeer teleur te stellen, is er voor een zo goed mogelijk alternatief gekozen. Al met al wordt het vast een fijne avond, of, zoals al eerder ergens te lezen viel: “Doe gek en laat je oren eens flink uitwonen!”

En, het is bijna niet voor te stellen, maar toch… Mocht je de EP Porn for Dummies nu nog steeds niet in je bezit hebben, download ‘m dan gratis via de site van Inner City Grit Records. Kun je straks al die greatest hits lekker meezingen.
En als we toch bezig zijn: hier download je de Person X-remixen en hier de meest recente EP (The) Cycle van Person X. En dat ook allemaal gratis. Potdikke. Hoe kan het? Niet te lang over nadenken, pak die kans!

Goed… Tot zaterdag!

Een gedachte over “OneManPostPunkNoise…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s