Miss Anthropy: nieuw album + tour

Maandag 15 april brengt Miss Anthropy haar tweede album uit: ‘Seeds’. En dat is niet het enige, want op 17 april start de ‘Seeds’-tour ter promotie van het album. Zoals je op de tourposter hieronder kunt zien, brengt Miss Anthropy een bezoek aan Italië, Zwitserland, Duitsland en Nederland.

Miss Anthropy – ‘SEEDS’ tourposter

Net als het voorgaande album ‘New Leaves’, zal ook de tastbare versie van ‘Seeds’ volledig handgemaakt en gelimiteerd worden uitgebracht. Het belooft opnieuw een waar collectorsitem te worden!
De digitale versie zal verkrijgbaar zijn via de webshop van Inner City Grit Records en de bandcamp-site van Miss Anthropy.

De verwachting is dat de gelimiteerde, volledig handgemaakte versie van ‘Seeds’ (net als haar voorganger ‘New Leaves’) snel uitverkocht zal zijn. Wil je zeker weten dat jij niet naast dit kunstwerk grijpt? Reserveer dan nu alvast via missanthropy101@googlemail.com En de prijs? Die mag je zelf bepalen!

Om alvast in de stemming te komen, hieronder een live-opname (live bij the Are @ Merwe RTV 23-11-12) van  ‘Electricity’ dat ook op ‘Seeds’ terug te vinden zal zijn.

Miss Anthropy hoopt jullie te zien tijdens één van de aanstaande optredens! 😉

2 gedachten over “Miss Anthropy: nieuw album + tour

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s