Terschellings RAU!

Van 17 tot en met 24 juni is het extra goed toeven tijdens het Oerol-festival op Terschelling, want dan kun je zomaar RAU! tegen het lijf lopen! Sterker nog, je bent zelfs twee middagen welkom in hun eigen tent, gewoon alsof je bij ze thuis bent! Gekker kan bijna niet, maar ook dat kan vast nog gekker; laat je vooral verrassen door gedichten met en zonder muziek, scherpe oneliners, gevoelige snaren, liedjes en rauwe performance. Alles oprecht, alles echt, alles RAU!

Hieronder vind je alle speeldata nog een keer, ook wat je al had kunnen zien, maar ook wat nog komen gaat (dus pak je agenda er gelijk even bij!)
Stel dat je op Oerol bent en je wilt komen kijken, dan is het verstandig om de exacte speeltijden nog even op de RAU! Facebook-pagina te bekijken, want elk festival is wel eens aan verandering onderhevig!

RAU! speellijst

… en hier een clipje van het nummer Terschelling (tekst Menno Smit), zo kom je alvast in de sfeer 😉

3 gedachten over “Terschellings RAU!

  1. Wat ontzettend gaaaaaffff ,zeker weten, mooi al die bijpassende foto’s op het juiste moment, heel mooi combinatie van muziek en stem, de tekst…. GEWELDIG !!!!goede reis en veel plezier en vooral veel succes voor RAU!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.