Candybars and tricks #OudNieuws

Er was een dokter in de zaal, maar die werd doodgeschoten door Europese leiders die het eens werden over een groeiplan, echter de weg naar volwassenheid is nog lang. Criminele organisaties verstuurden neprekeningen. De oplossing lag voor de hand: die werden gewoon betaald met Monopolygeld.
Diverse bezuinigingen zouden het OV beter maken. OV staat dan voor Ooit Vervoer. Het zal de Talibanleider, niet geheel bij de tijd, worst wezen: hij stuurde een brief aan Obama, maar dat moest natuurlijk Osama zijn. Gekke Tali. Ban die gast!
Onderwijl duren de betogingen tegen fanatisme in Israël voort. Prima, zolang het maar niet te fanatiek wordt. Doe er dan gelijk een mars tegen het extremisme in Israël bij. Als zelfs Mars al protesteert met twee vingers in de lucht het klassieke Twix-teken onderwijl Snickers van verdriet etend. Een one way ticket to the Milky Way rechtstreeks naar een klimmaatop die nog altijd geen oplossing heeft gevonden. Tijd om van die berg te komen, heren en dames.
Ondertussen draaide de oude prinses haar hand niet om voor wat nuttige tips and Beatrix en werd er groen licht gegeven voor het xxx-domein, terwijl je daar dan juist rood zou verwachten.
Transavia zocht naar tweehonderd man cabinepersoneel. Dat zijn wel heel veel makke schapen in een hok. Autopilot are go! Er werd gepleit voor een rem op kantorenbouw. Punt van aandacht: zolang het maar niet ten koste gaat van een degelijke terugtraprem.
De Kamer gaf banken langer de tijd voor een eigen code. Pinnen mag. Mind you: banken hebben hier in de kamer helemaal niets te vertellen. Moet je ook niet willen.
De No-Fly zone gold destijds alleen voor kleding met gulp schuine streep rits. De gevolgen hiervan waren niet te overzien voor de See Buy Fly Zone. Arme ondernemers. Die gingen mooi het holle schip in.
De aftredende minister van defensie lag onder vuur en een voetganger kwam om op de A50. Het is slechts een kwestie van tijd voordat een automobilist dodelijk wordt aangelopen op de stoep. Het scheepvaartverkeer op de Oude Maas was tijdelijk gestremd. Stremsporen. Kilometers lang.
Een lesauto botste tegen een woning. Typisch geval van Bijzondere Verrichtingen.
Het is de hoogste tijd voor meer vertier ergo een nieuw programma: Boer Met Kiespijn.

 

8 gedachten over “Candybars and tricks #OudNieuws

  1. Zo heeee wat goed overdacht en opgeschreven , geweldig en zo is het helemaal, ze doen en bedenken maar,en er komt niets van de grond, behalve een vliegtuig die weer naar beneden stort, in en in triest.En niemand die zegt Hallo, ik heb het gedaan. ja knul, goed opgeschreven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s