Bianca is Bianca #paraciteren

“Nou, ja, je weet zelf: Bianca is gewoon zoals de naam klinkt. Bianca is Bianca, dus ja. En op mijn eigen feestje, mijn verjaardagsfeestje een paar jaar geleden, toen heb ik haar eerst apart genomen en gezegd dat het over was. Uit. Misschien niet een heel handige actie, maar wat moest ik anders. Bianca was gewoon zo Bianca. Dus ik heb het uitgemaakt. Nu heeft ze drie dochters en ze woont in Duitsland. Ik kwam haar via Facebook ineens tegen. Een paar weken geleden hebben we koffie gedronken en toen merkte ik wel dat ik toch wel even, nou ja, zeg maar, nou, dat je dus toch iets voelt van goh, wat als? Maar goed, dat is dus niet zo. Ze heeft een leuke hoge functie bij Center Parcs, trouwens. Heeft ze goed gedaan. Had ik echt nooit gedacht van haar.
Wat? Nee, dat is Mandy. Bianca is heel anders, die lijkt niet eens op Mandy. Bianca is echt een Bianca. Mandy heeft wel ook een dochter, eentje. Dat is Natasja en Natasja is dan weer een vriendin van Petra. Dus die link is zo gelegd via Facebook.”

8 gedachten over “Bianca is Bianca #paraciteren

  1. goedemorgen, ik ben gewoon die ik ben dus…. nou ja gewoon ….zoals ik ben dat weet je toch wel. haha ja dat Facebook zo kom je iedereen weer tegen .Mooi opgeschreven Ego Gcho

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s