Gewoon even doen #paraciteren

“Nee, welnee, maar dat is gewoon, dat moet je even top-down spelen. Ja, gewoon meer aan de bak met die mannen. Meer consultancy ook. Gewoon even doen, niet over lullen, maar gewoon knallen en even de boel wat meer aanhalen. Ja, precies. En vooral nuttige dingen doen, want zo op dit level, nee… Nee, precies, op dit level moet je niet zitten, dat heeft geen zin. Een stuk meer beleving heb je nodig bij die jongens. Er moet meer gedaan worden en dat kan best. Even met die schouders en met z’n allen. En dan doorpakken. En als dit op de rails staat en gewoon gaat lopen, dan pakken we die nieuwe uitdagingen ook beter op. In Australië daar zit nog wat aan te komen en ik ben met die Amerikanen bezig, daar verwacht ik wel een go van. Maar nu even die focus, als jij dat communiceert dan gaat dat lukken man. Oppakken, gewoon even doen kerel. Ja, hé, ik ga hangen, ik heb een wissel aan de andere kant.”

8 gedachten over “Gewoon even doen #paraciteren

  1. hahahah interessant, zo’n eenzijdig gesprek hahah maar je bent weer goed aan het paraciteren geweest.. En het komt gewoon tot je. Mooi

  2. Laat me raden: een gesprek tussen God en zijn plaatsvervanger op aarde over de aanpak van het Jihadisme en de verdere evangelisatie die daarop moet volgen…..En die wissel: dawas een bekeerling.

  3. Volgens mij weet ik wie je nu beschrijft… 😦 Ik vraag me altijd af wat zulke mannen dan ’s avonds bij het eten zeggen… “In mijn beleving is deze stamppot een no go”…?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.