Omroepbericht

Dames en heren, goedemorgen. Deze trein trekt, ijs en weder dienende, sprintjes tussen Uitgeest en Rotterdam Centraal. U kunt indien gewenst ook overstappen op andere treinen. Vergeet daarbij niet uw persoonlijke eigendommen mee te nemen. Onpersoonlijke eigendommen kunt u gewoon laten liggen. Die ruimen we ter zijner tijd wel op. Wij drukken u op het hart om bij uw eindbestemming of overstap op een andere vervoerder toch vooral uit te checken. Dat scheelt u een hoop frustratie en u hoeft ons er dan ook niet mee lastig te vallen. Wij noemen dit een win-win situatie.
Deze trein komt niet langs ‘af’. U ontvangt dus ook geen salaris. U moet daar niet over zeuren. Doet u dat toch, dan bieden wij u een geheel verzorgde dagtocht naar de gevangenis aan. Bezoekers kunnen daar vrij parkeren.
Wij wensen u verder nog een prettige reis dan wel voortzetting van uw dag, maar niet voordat wij u erop wijzen dat we geheel volgens dienstregeling het volgende station als gepasseerd beschouwen.

18 gedachten over “Omroepbericht

  1. Blijf je inspiratie uit dat spoor halen; ik voel me er zo behaaglijk bij als verstokt automobilist. En dan ook nog gratis parkeren bij de gevangenis….maar voorzichtig met al die tags (die ik in de reader niet zie, begrijp ik nu): arme Carla zit na die onbedaarlijke schaterbui onder de tagrimpels…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s