Mosterd

Altijd verdraaid lastig om te weten tot wanneer je iemand een mooi nieuw jaar mag wensen. Wat op zich al vrij idioot is, waarom kan ik je niet in juli nog een prachtige voortzetting wensen? Ik noem maar een zijdeur. Gekkigheid dus.

Ik dacht eraan, omdat ik me realiseerde dat er hier, in huize ego echo inclusief aanverwanten, een hoop voornemens zijn (of ze goed zijn, laat ik in het midden), vooral op creatief gebied.
Dus waarom energiek doen als het lui kan? Precies. Daarom hieronder een integrale kopie van de MANKES-nieuwsbrief. Handig. Weet je een beetje wat we ons op de hals halen. Als het lukt dan hè? Let’s keep a beat around the arm, hello say!
En excuses voor de herhaling van zetten aan hen die de nieuwsbrief afgelopen weekend al op hun digitale deurmat kregen.


December 31, 2016

Wat brengt 2017? (MANKES nieuwsbrief 21)

Wij wensen iedereen en jullie in het bijzonder een gezond, veilig en creatief nieuw jaar!

MANKES
Wat MANKES betreft kijken we verwachtingsvol uit naar 2017. We zitten, zoals altijd, weer vol plannen. Een tipje van de sluier: opnemen, toeren, losse optredens en nog een video.
Het zijn plannen, we hopen ze allemaal te realiseren, maar onze andere bezigheden eisen (terecht) ook aandacht. Daarover hieronder meer.

Ook 2016 was voor ons een mooi jaar. De release van ons tweede album, optredens in Nederland en Duitsland in alle soorten en maten, een video die de afgelopen dagen ook nog eens via de lokale zender OPEN Rotterdam werd uitgezonden – het is maar een kleine greep uit al het goede dat we meemaakten. De support die we van jullie kregen via mails, Facebook, Twitter en natuurlijk (gelukkig!) in persoon. We waarderen het enorm en geeft ons altijd weer precies de steun in de rug en de bevestiging dat het er toe doet – te doen wat we doen. Dank daarvoor.

Cradle FC
optredens
Jawel. Twee jaar na het gelegenheidsoptreden voor de ouders van Henk en Johan, is het toch weer gaan kriebelen. Een opmerking van Henk (ik mis het bassen wel, hoor) sloot precies aan bij het idee waar Johan al even mee rondliep: misschien wel weer eens leuk om nog een optreden met Cradle te doen. Ook Nina en Peter zijn enthousiast, kortom: CFC gaat in het nieuwe jaar weer het podium op.
Het eerste optreden dat nu bekend is, staat gepland op 13 mei 2017 tijdens het Saltrock festival in Hoek van Holland. Details volgen via de website (cradlefc.tk) en de kersverse, in ontwikkeling zijnde Facebook-pagina.

live album
Voor de gelegenheid is het live album ‘Even In This Empty House’ gratis te downloaden via e t f records.  Een opname uit 2010 op het podium van Get Rhythm Ridderkerk. Het album werd destijds in zeer beperkte oplage uitgebracht via ICG Records en staat nu voor het eerst in zijn geheel online.

TUHBA (Selma beeldend)
Kort en goed: een boek. Iets uitgebreider: een prentenboek. Nog iets ruimer genomen: een kort verhaal met de focus op beeld. Zo. Dat is een plan. Het is op dit moment nog niet helemaal duidelijk onder welke naam Selma haar snode idee wil uitvoeren, maar dat mag de pret niet drukken.

ego echo (Johan schrijvend)
Nog zo’n plannenmaker. Ook een boek. Iets bondiger dan: een bundel. Verzamelde proza en gedichten. Een beter moment kan eigenlijk niet. In 2017 blogt Johan alweer tien jaar, waarvan de laatste ruim anderhalf jaar dagelijks. Daar past dus best een bundel bij. Om mee te beginnen, want wie weet wat er gebeurt als dat hek eenmaal van de dam is. Jeetje.

Nu heb je een beetje een idee van wat 2017 mogelijk gaat brengen. Mogelijk, want we willen veel; nu nog de tijd en ruimte vinden om het ook allemaal te realiseren. Het houdt ons in ieder geval lekker bezig.

Dank je wel voor het lezen en tot de volgende keer – hier of in het analoge leven,

Selma & Johan.

MANKES

mankesproject.nl

twitter.com/mankesproject.nl

youtube.com/mankesproject

facebook.com/mankesproject

e t f records

etfrecords.com

Selma Peelen

selmapeelen.nl

tuhba.com

twitter.com/selmapeelen

Johan Visschers

egoecho.nl

twitter.com/ego_echo

theweakandthestrong.tk

cradlefc.tk

10 gedachten over “Mosterd

  1. Tsja daar je wat af, ik weet het ook niet, als het de vierde al is zoals vandaag denk ik er eigenlijk niet zo meer aan, we dobberen gewoon weer met het bootje en de dagen mee.maar goede wensen komen nooit te laat en zeker ook nooit te vroeg, dus doe wat je doet en wat je belangrijk genoeg vind.
    En die nieuwsbrief, nou zeun, je kent 1 van mijn vele gezegde’s “in de herhaling zit de kracht!” in ieder geval als het in een goede betekenis is.Fijne dag voor huize ego echo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.