Weg van thuisgeweest

Nah, eigenlijk is het andersom, we zijn weer thuis van van weggeweest. Maar stiekem zijn we verliefd geworden op Arnhem en omgeving. Dat waren we al een beetje. We houden het nog wel een beetje stil, want we weten niet of Arnhem ons ook lief vindt. We denken van wel, maar zeker weten doen we het niet. En we willen niets forceren. Dus vandaar. Rustig aan.

Zoals bedacht: we bezochten het Museum Arnhem als afsluiter. Tot ons grote plezier hing er veel van Jan Mankes. Wij blij. Maar ook ander mooi spul. Charley Toorop. Pyke Koch. Stiekem ook Willink. Tegen de voorkeur in zelfs een beeld van Zadkine dat waarderend werd toegeknikt. Inkoppertjes, oké, ik weet. Maar ook van jonge, hedendaagse kunstenaars raakten we in hoera-stemming. Merlijne Marell bijvoorbeeld.

Mag ik een cliché gebruiken? Ja, dat mag ik. Moe en voldaan kwamen we weer thuis. Bijna weer toe aan vakantie. Al zit de eigen wc-bril toch ook wel weer lekker. Dat je zoiets al na twee dagen kan missen. Mooi toch in een verder volledig zinloos bestaan. Zie je wel. Weer thuis. Fijn.

IMG_20170405_130726365-PANO
Park Hoge Veluwe
IMG_20170405_122324277-PANO
Park Hoge Veluwe
IMG_20170404_193303104_HDR
Park Sonsbeek Arnhem

11 gedachten over “Weg van thuisgeweest

  1. geweldig en welkom thuis, na een paar daagjes weg is dat zeker wel goed… maar wat een mooie foto’s en herinneringen……echt fijn dat jullie zo genoten hebben, en neem maar van mij aan dat Arnhem jullie lief vind hoor, trouwens wij gaan morgen één dagje naar familie . maar dat is in een heel ander gedeelte.En die twee mensen komen echt niet meer waar jullie zijn geweest….heerlijk dat jullie dit hebben kunnen doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s