Slipper

Gelukkig duurde de betoverende witte wereld voor de zwartkijker niet al te lang. Zoveel vrolijkheid werd hem bijna teveel. Een mooi tegenwicht bood het nieuws met een rijke opsomming glijpartijen, relatief onschuldige ongelukken, verzekerings- en economische schade. Zo kon hij de wereld tenminste weer heel even aan. Want hij wist heus wel dat ook dat maar tijdelijk zou zijn. Zoals alles in dit ellendige leven.

Hij stond op, krabde aan zijn kont en keek naar buiten. Ha, het regende inmiddels. Heel even ontsnapte er een flauwe glimlach die zijn schrale lippen pijnigde. Hij likte er met zijn tong over en voelde de droge velletjes. Hij had vast nog ergens een oud potje vaseline staan, maar waar?

12 gedachten over “Slipper

  1. Ik snap de persoon, maar het hoort er allemaal bij, het is zoals het is……heeee, waar heb ik dit meer gehoord?En allemaal voorzichtig doen als je de straat op moet

  2. Slippers in de barre winterdagen. Warme sokken als de hele omgeving naar zonnebrand ruikt. Afijn, botsende gedachten kunnen rekenen op een ijskoude glimlach.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.