Vlokkentest

Gegeven de huidige omstandigheden mag onderstaande video weer, hoera!
Je weet het vast allemaal al, maar misschien stiekem ook weer niet. Dus: wist je dat dit de eerste officiële MANKES-video was, is en blijft? En dat we er erg veel knutselplezier aan hebben beleefd? Dat het een enorme klus was omdat we eigenlijk wel een idee hadden, maar toch vooral niet wisten hoe en wat?
Lekker belangrijk allemaal, maar toch. Het zijn zo van die weetjes waar je iedereen zo af en toe mee om de oren wil slaan. Nog eentje dan: de tekst is geïnspireerd op een korte passage uit het boek ‘Aantekeningen uit het ondergrondse‘ van Fjodor Dostojevski. Nou, zo weet je bijna alles. Hiep hiep, kijk en luister. Als je wilt natuurlijk.

6 gedachten over “Vlokkentest

  1. Dit kan eigenlijk niet ontbreken hier, in de wereld vol sneeuw, de goede plats op het juiste moment.Ik ken het al natuurlijk, maar luister er vanmiddag graag nog een keertje nar en ook kijken vanzelf, dat doe ik tegelijkertijd hahah,ik raad het ook anderen aan.ik heb ook een weetje…ik ga lopen naar de dokter straks, de fiets? even geen optie,is maar dat je het weet, een goede dag wens ik jou en de jouwen van harte toe loop of fiets veilig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.