wie is ego echo?

In 2007 ben ik begonnen met ego echo. Hier vind je mijn korte verhalen, hersenspinsels, observaties, gedichten en blogs. Sommige schrijfwaar stamt nog uit mijn puberteit. Schrijven doe ik al sinds ik mij kan herinneren en met de opkomst van internet en blogs, zag ik mijn kans schoon om al mijn dagelijkse gedoe de wereld in te slingeren. Ik schrijf overigens onder verschillende pseudoniemen en ben inmiddels ook als freelance tekstschrijver/proeflezer/vertaler te vinden (havick). Ik ben vast van plan (een begin is inmiddels gemaakt) om een selectie van ego echo op papier uit te geven en ik wil met spoken word het podium op.

Het podium is mij als muzikant niet vreemd. Muziek maakt naast het schrijven een heel groot deel uit van mijn leven. Ik schrijf mijn eigen teksten en nummers en voer ze sinds eind 2013 voornamelijk uit met MANKES, een duo dat ik vorm met Selma Peelen / TUHBA. Maar ik speel ook solo onder de naam The Weak And The Strong. Daarnaast heb ik jarenlang een band gehad met Cradle FC en in theorie is die band nooit opgehouden te bestaan en dat bevalt me heel goed. Je kunt me ook nog tegenkomen als percussionist bij singer-songwriter jd meatyard.

Ah, ook wel leuk om te vermelden: sinds begin 2014 woon ik, na een heel leven in Rotterdam en directe omgeving te hebben gewoond, in Amsterdam. De liefde laat het bloed stromen waar het volgens zeggen niet gaan kan. Maar dat is klinkklare onzin 😉
En een leuke bijkomstigheid van het wonen in Amsterdam is het dagelijks verzamelen van zoveel mogelijk bonuspunten door in het overvolle centrum scheurend op mijn fiets gedesoriënteerde toeristen de stuipen op het lijf te jagen.

Als je het leuk vindt om alles te volgen waar ik mee bezig ben, meld je dan aan voor de MANKES-nieuwsbrief. Je kunt me ook volgen via Twitter.

2 gedachten over “wie is ego echo?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s