over ego echo

In 2007 ben ik begonnen met ego echo. Hier vind je mijn korte verhalen, hersenspinsels, observaties, gedichten en blogs. Sommige schrijfwaar stamt zelfs nog uit mijn puberteit, lief hè?
Schrijven doe ik al sinds ik mij kan herinneren en toen het almachtige internet ook mijn geest begon te verzieken, zag ik mijn kans schoon om al mijn dagelijkse gedoe de wereld in te slingeren.
Ik schrijf ook wel eens in opdracht onder een pseudoniem en soms doe ik wat vertaalwerk of ben ik te porren voor een proefleesdingetje (havick).

Op een dag – die met een beetje mazzel niet al te ver meer in de toekomst ligt – zal er een bescheiden bundel in eigen beheer verschijnen.
En zo af en toe sta ik ook wel eens met mijn gesproken woord op een podium. Dat doe ik alleen, of bij gelegenheid tijdens een optreden van MANKES.

Het podium is mij als muzikant niet vreemd. Muziek maakt naast het schrijven een heel groot deel uit van mijn leven. Ik schrijf mijn eigen teksten en nummers en voer ze sinds eind 2013 vooal uit met MANKES, de tweepersoonsband die ik vorm met mijn crime passionel Selma Peelen / TUHBA.
Ik speel soms ook solo onder de naam The Weak And The Strong. Daarnaast heb ik nog de band die nooit echt op zal houden te bestaan: Cradle FC.
Je kunt me heel, heel sporadisch ook nog tegenkomen als percussionist bij singer-songwriter jd meatyard. Los van al dit moois, heb ik ook flink wat percussieve kilometers gemaakt met Miss Anthropy (Bristol).

Als je het leuk vindt om alles te volgen waar ik mee bezig ben, meld je dan aan voor de MANKES nieuwsvlieger (verschijnt ongeveer eens per 5-6 weken). Dat kan heel simpel door mij een bericht te sturen waarin je laat weten dat je op de lijst geplaatst wilt worden.

2 gedachten over “over ego echo

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.